Ikigaipodden

#6. Din ikigai

October 11, 2020

I det här avsnittet tittar vi närmare på ikigaiblomman och nu har vi kommit till skärningspunkten för det du älskar, det du är bra på, det du kan få betalt för och det världen behöver. Nämligen din ikigai! Att leva din fulla potential. Ditt drömliv. Din anledning att kliva upp på morgonen. Din livsmening.

Din ikigai kan vara storslagen, men behöver inte vara det. Det handlar om balans och harmoni i livet. Om värderingar och prioriteringar. Det är en resa, en process att öppna sinne, kropp och själ för att finna och leva sin ikigai. Kanske är det läskigaste av allt att vara helt sann och ärlig med sig själv. Vad är det som skaver i mitt liv? Vad längtar jag efter? Vi pratar om att träna på att vara ovan och om att våga gå mot normen. Om att ha tålamod och att vara snäll mot sig själv. Om att lyssna inåt och påminna oss om att vi har alla vår alldeles egna ikigairesa. Det är riktningen som är viktigast, inte hastigheten. Små steg framåt varje dag, gör stor skillnad i ditt liv på sikt. 

Gilla och följ gärna vår podd. Ett tips, på www.ikigaiyoga.se får du när du blir prenumerant på nyhetsbrevet Ikigaiguiden helt gratis. En skrivbar pdf med 25 frågor som hjälper dig på vägen mot att finna din ikigai, ditt drömliv. All lycka till på din ikigairesa.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App