Ikigaipodden

#5. Det världen behöver

October 4, 2020

I det här avsnittet tittar vi närmare på ikigaiblomman och den del som handlar om det världen behöver. Denna del brukar upplevas extra svår. Vi menar att det kan vara stort som smått, vitt och brett. Helt enkelt allt vi gör som gör skillnad för oss själva och andra. När vi plockar skräp, ler mot den vi möter eller hjälper grannen att handla i dessa märkliga coronatider.

Världen behöver en Greta Thunberg som gör skillnad på global nivå för klimatet. Världen behöver även människor som tar hand om sig själva och gör skillnad för sin familj eller den lokala bygden. Vi pratar Friskis&Svettis och Annas längtan att unga tjejer ska upptäcka yogans värld, tidigare än hon själv gjorde. Och om vardagsmotionens kinderägg - bra för plånboken, miljön och vår hälsa! 

Hur gör du skillnad för andra och för världen? Hur skulle du vilja göra skillnad? Vad kan du göra redan idag? Och kom ihåg, räds inte de stora drömmarna, men välkomna även de små. 

 

Gilla och följ gärna vår podd. Ett tips, på www.ikigaiyoga.se får du när du blir prenumerant på nyhetsbrevet Ikigaiguiden helt gratis. En skrivbar pdf med 25 frågor som hjälper dig på vägen mot att finna din ikigai, ditt drömliv. All lycka till på din ikigairesa.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App