Ikigaipodden

#14. Snubbla, tappa balansen och hitta tillbaka

October 10, 2021

Avsnitt #14 av Ikigaipodden har som tema Snubbla, tappa balansen och hitta tillbaka igen.🧡

Ett avsnitt om att snubbla på livets väg. Att hitta tillbaka och hitta nya vägar. När livet fäller krokben för oss men även när vi snubblar vidare. Möten, situationer och händelser som för oss vidare. Tillfälligheter som ger oss hjälp på vägen.

Vi delar med oss av snubbel i våra liv. Om hur en middag var avgörande för att Ikigaiyoga och Ikigaipodden finns idag och hur livet utmanat och gjort oss både mer ödmjuka inför livet och klokare. Och hur vi hittat vidare på våra ikigairesor tack vare livets törnar. 

Vi pratar tacksamhet och om att bli mer avskalad, ärlig och äkta. Om att vara helt sann och ärlig med sig själv. Om att inte ha tid att tjafsa och bråka om småsaker, när det som är viktigt på riktigt blir tydligt. Där i livets kriser.

Anna tipsar om att inte välja en psykopatchef och sänder samtidigt ett stort tack till hennes tidigare chef som på sätt och vis hjälpte henne att hitta yogan. 

Vi avslutar och pratar om att hitta balansen - tappa balansen - hitta balansen: Så som livet är! Och tänk så stor påverkan vårt fokus och vår inställning har, både i livet och i yogapositioner. 🤸‍♀️

Podbean App

Play this podcast on Podbean App